Psychotherapie voor kinderen en jongeren

Evie Kins

Klinisch psycholoog & Psychotherapeut 
Email: evie@par-koer.be 
Tel: 0472 76 69 27 

  • Master in de Klinische Psychologie (UGent) 
  • Doctor in de Psychologie (UGent)
  • Vierjarige Integratieve opleiding in de cliëntgericht-experiëntiële psychotherapie en cognitieve gedragstherapie voor kinderen en jongeren (Universiteit Antwerpen)  
  • ACT4kids: Acceptance & Commitment Therapie (ACT) voor kinderen en jongeren
  • Emotion Focused Family Therapie
  • Focusing (Niveau 1 tem 4)
  • Mindfulness 


Erkend lid ‘Belgische Federatie van Psychologen’ (BFP), ‘Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen’ (VVKP) en ‘Vlaamse Vereniging van Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling’  (VVCEPC)

Visumnummer 265279
Erkenningsnummer 812109351

Ik ben Evie. 

En ik luister graag naar mensen. 
Echt. Ik hou van hun verhalen. Van hun persoonlijke ontwikkeling. 
Van hun innerlijke kracht. 

Het was dan ook logisch dat ik koos voor een studie – en later zelfs een doctoraat – in de psychologie. Een keuze waar ik nog elke dag dankbaar voor ben. Want wat een voorrecht is het om zoveel mooie mensen te mogen ontmoeten en een stukje mee te wandelen op hun Par Koer

Gaandeweg ontdekte ik dat mijn hart het meest ligt bij de kwetsbaarheid en de prachtige puurheid van kinderen en jongeren. Dus daar heb ik mij in de loop der jaren steeds verder in gespecialiseerd. Ik combineer inzichten en expertise uit heel uiteenlopende vormen van therapie en blijf me voortdurend bijscholen. Want ik wil alleen maar kwaliteitsvolle, wetenschappelijk onderbouwde psychotherapie aanbieden. 

Ik ben heel benieuwd hoe ik jou, als jongere, of jouw kind kan helpen. 
Als therapeut ga ik graag mee op stap. Samen zoeken we de juiste weg en veranderen we misschien van richting. Zie mij als een luisterende, helpende compagnon op de route.

Klaar om te vertrekken? 
Kom gerust langs de koer, je bent welkom.